dimecres, 27 d’agost de 2014

TARTALETES DE PORROS

Una recepta molt fàcil de fer  i de menjar perquè amb dues mossegades ja te l’has menjada!
La veritat és que últimament estic experimentant receptes amb la pasta de les empanadilles La Cocinera i us sorprendríeu de les coses que es poden fer!
Poc a poc, tant jo com la meva filla i la seva amiga en el seu bloc “Per fer muetes” anireu veient receptes amb aquesta pasta.











TARTALETES DE PORROS

Ingredients:
1 paquet d’empanadilles La Cocinera
3 porros
50 g de mantega
200 ml de nata
3 ous
75 g d’emmental ratllat
sal i pebre

Encenem el forn a 180ª aproximadament.
Piquem els porros i els ofeguem amb la mantega. Una vegada cuits afegim la nata, els ous batuts i el formatge emmental.
Folrem motlles metàl·lics amb les empanadilles deixant el paper que porten.
Omplim els motlles i enfornem uns 15 minuts.






Espero que us agradin!

1 comentari:

Rosa Rotger ha dit...

Aso fa molta gana , ho tindrem que provar !!!
Una besada Silvia .