dimecres, 29 d’octubre de 2014

PASTÍS DE FORMATGE I LLET CONDENSADA


Hola de nou! Aprofitant que encara fa prou calor per aquestes terres he fet aquest pastís fresquet i bo de menjar. El vaig fer per un dissabte en que no hi havia cap tipus de celebració però a l’endemà fins hi tot me’l vaig endur per dinar a la barca amb el grup d’amics, però això si, ben col·locat a la tartera! No fos cas que amb el moviment acabés per terra!




PASTÍS DE FORMATGE I LLET CONDENSADA

Ingredients:

150 g de melindros
70 g de mantega fosa
Crema:
400 ml de nata
500 g de formatge tipus philadelphia
150 g de sucre
150 g de llet condensada
200 ml de llet
1 sobre de quallada


Per fer la base del pastís desfem amb les mans els melindros i els barregem amb la mantega fosa. Deixem que es barregi bé i anem posant a la base del motlle ( millor desemmotllable) que hem triat tot pressionant amb un got perquè quedi ben plana.
Reservem a la nevera mentre fem el farcit.

Per fer la crema posem en un cassó la nata, el formatge, el sucre, la llet condensada i la meitat de la llet, anem escalfant a poc a poc.
Mentre, desfem el sobre de quallada amb la resta de la llet i quan estigui a punt de bullir ho afegim a la crema, deixem que arrenqui el bull i retirem

Posem la crema per sobre la base i deixem que es refredi per posar-lo a la nevera un  mínim de 6 hores.
Desemmotllem el pastís una vegada ben quallat i adornem amb xocolata fosa.


Espero que us agradi!

3 comentaris:

Laura Anglada ha dit...

Mmmmmm, quina bona pinta!! Segur que és boníssim!! Quan vingui ja el provaré!

Gemma ha dit...

boníssim!!! No cal cap celebració especial per menjar un pastís tan bo com aquest! :)

Andreu Alpiste Perez ha dit...

Jo també en vull.