Una bona opció per fer per aquestes festes que s'acosten!! Es pot fer en una sola porció o en porcions individuals o fins i tot en porcions de tastet!
Espero que us serveixi com idea per un entrant, un primer o un aperitiu!
QUICHE D’ESPÀRRECS VERDS I MOZZARELLA
Espero que us serveixi com idea per un entrant, un primer o un aperitiu!
QUICHE D’ESPÀRRECS VERDS I MOZZARELLA
Ingredients:
1 massa de pasta
brisa o fer-la com indico aquí
1 sobre
d’espàrrecs congelats o collits per nosaltres mateixos
1 ceba petita
1 all
1 bola de mozzarella
fresca
350 ml de llet
3 ous
Sal pebre i nou
moscada
Encenem el forn a
200º dalt i baix i ventilador.
Estirem la massa
en un motlle rodo d’uns 24cm de diàmetre i punxem tota la base.
Mentre el forn
s’escalfa, fem el farcit de la quiche que consisteix en tallar la ceba i l’all ben
petit i sofregir amb una mica d’oli. Tallar els espàrrecs (si són collits
nostres) o si són congelats els afegim directament a la paella amb el foc baix
i ho coem tot junt uns 15 minuts. Una vegada cuit posem el farcit a sobre la
massa i afegim la següent barreja de llet, ous, formatge i la sal, el pebre i la nou moscada.
Posem per sobra
la mozzarella tallada a rodanxes finetes i enfornem uns 35 minuts.
Punxar amb un
escuradents per mirar si està prou cuita!
Espero que us
agradi!
3 comentaris:
Co0m tot ha d'estar bonnniiiisssssimmmmm co0m dieu pere aqui.
Sóc fan de les quiches, amb qualsevol farcit i a qualsevol moment. Així que la teva proposta em sembla sensacional!
Hola, una pregunta: veig que totes les quiches es fan amb crema de llet. Aquesta en canvi és amb llet. És correcte?
Publica un comentari a l'entrada