dimecres, 10 de juny del 2015

PASTÍS DE TONYINA ( versió integral)

Avui una recepta d'aquelles de tota la vida però canviant el pa blanc per pa integral, disminuint els sucres del tomàquet fregit, tonyina de bona qualitat.......
És una recepta molt fàcil de fer ja que només s'ha de passar pel minipimer i coure, però com que els resultats són tant bons i ara que arriba l'estiu és un plat bo de fer i tenir llest quan arribes de la platja o per anar a gaudir del dia a fora amb els amics, aquí us el presento o us el recordo!!!



Ingredients:
4 llesques de pa de motlle integral
1 llauna de tonyina gran amb oli d'oliva verge
3 ous
1 pot de tomàquet fregit sense sucre
sal i pebre
 2 cullerades de farina de galeta integral
llet

Per adornar:  salsa rosa o maionesa, enciam, olives, tomàquets, fonoll marí...

Per començar remullem les llesques de pa amb una mica de llet, afegim la resta dels ingredients i triturem amb el minipimer.
Encenem el forn a 200º dalt i baix
Folrem un motlle de plum-cake amb paper de forn.
Aboquem la preparació en el motlle i coem aproximadament uns 35-40 minuts, punxar amb un escuradents per veure si ja està cuit.
Una vegada fred el desemmotllem i el decorem.

Espero que us agradi!!!

4 comentaris:

Gemma ha dit...

primer em pensava que era el típic pastís de tonyina amb el pa a capes, però ja veig que no... No ho he provat mai així, tipus puding... ho faré, que fresquet ara amb la calor ha de venir molt de gust!

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Silvia; Jo també em pensava que era a capes de pa... però veig que no, m'ha passat com la Gemma, té que està molt bé d'aquesta manera també.
Salutacions Silvia¡¡ :O)

VISCalacuina ha dit...

Jo també he caigut en la trampa de pensar que era el típic pastís de tonyina, no l'he provat mai tal com ens proposes, és ben diferent i t'ha quedat molt bonic!

Sílvia A. ha dit...

Nois!!! proveu-lo i ja direu!!! és un típic de l'estiu!!! i a l'hivern també es pot menjar tèbi i boníssim!!!