Ara que les cireres estan en el seu punt és hora de fer aquesta coca.
No és gens complicada de fer però si que s'han de respectar els temps de tovar.Jo l'he fet amb la Thermomix però heu de tenir molt clar que aquesta màquina ajuda molt però tot el que fa també es pot fer sense ella!!!
Si us agraden altres fruites també es pot fer amb préssecs, prunes, figues...les fruites queden caramelitzades i és un gust menjar-se-les!!!
Ingredients:
180 g de llet
150 g de sucre
60 g de llevat de Forner
80 g de mantega
40 g de seu (llard)
2 ous
300 g de farina normal
300 g de farina de força
Un grapat de cireres
Un grapat de cireres
Escalfem el forn a 160º.
Per fer la coca posarem la llet i el sucre en el got de la thermomix i programarem 2 minuts a 37º i velocitat 5.
Després afegim el llevat, la mantega, el seu i els ous i ho barregem 15 segons a velocitat 4.
Després afegim la farina normal i barregem 15 segons a velocitat 5.
Després afegim la farina de força i programem 2 minuts a velocitat “espiga”. Deixar pujar dins el got.
Una vegada ha pujat la traiem i l’estirem a sobre una safata del forn i la deixem pujar. Quan ja ha pujat posem les cireres i l’enfornem amb el forn calent per espai de 25 minuts.
Empolsimem amb sucre.
5 comentaris:
Bona, bona, bona. en dono fe
Silvia qué roca más rica , te ha quedado esponjosa y con las cerezas debe tener un saborcito muy rico y un aroma ummmm....aprovecho para desearte unas felices vacaciones....besitos guapa :-)
Una coca así siempre es bien recibida.
Buen domingo
Bss
Una coca así siempre es bien recibida.
Buen domingo
Bss
A mi m'encanten les coques amb cireres... per alguna cosa sóc de Reus!!!
PTNTS
Dolça
Publica un comentari a l'entrada