dimecres, 30 de març del 2016

GREIXERA DE MONIATO

En temps de moniatos (encara que ara casi, casi els podem trobar tot l'any) aquest és un bon pastís a fer, fàcil, bo, econòmic...

Aquí és un dels pastissos que es fan més ja que és una postre típica d'aquestes terres! A més a més a cada casa el fan semblant però mai igual!
Espero que us agradi la seva textura ja que queda molt suau i fi.
Jo tinc unes quantes receptes però aquesta me la va donar la Joana i és de les més bones!!!!

Ingredients:
500 g de moniato
200 g de sucre
1 panet de pa del dia abans
llet
3 ous
canyella

Encenem al forn a 180ª.
Posem el pa amb un rajolí de llet (la que es begui) i deixem que estovi.
Bullim el moniato fins que estigui cuit i abans que refredi barregem el sucre.
Amb el minipimer barregem els ous, el pa, el moniato amb el sucre i un pessic de canyella.
Preparem un motllo amb paper en el fons i posem la barreja anterior, podem afegir unes panses si ens agraden.
Enfornem uns 30 minuts.
Quan el traiem del forn escampem una mica més de canyella per sobra.




Espero que us agradi!!

1 comentari:

Eva Flores ha dit...

m'ha vingut salivera de veure la recepta, m'encanta el moniato i aquesta tarta ha de ser boníssima!