Com sempre us he explicat no m'agrada gaire que els meus fills mengin cereals processats per esmorzar i ells mateixos ja casi ni en demanen! El que faig es preparar magdalenes, galetes, coques, pa, pa de pessic...perque vagin variant i no es cansin! Però una de les coses que té més èxit són aquestes magdalenes que no deixen ni que refredin per començar a menjar-se-les!
La recepta és d'un llibre de Thermomix però com sempre dic: tot el que es fa amb la Therrmomix també es pot fer a mà!!!
Ingredients:
250 g d'oli suau
120 ml de llet
250 g de sucre (jo faig servir morè)
La pell d'una llimona ( a poder ser de casa o sense tractaments)
4 ous
1 pessic de sal
250 g de farina
1 sobre de llevat
Preescalfar el forn a 220ºC
Posem el sucre i la pell de llimona en el got de la Thermomix i programem 30 seg. velocitat 5-10. Reservar
Posem la papallona i afegim les clares dels ous i el pessic de sal per muntar bé, 4 minuts velocitat 3,5. Reservar
Després posem els rovells dels ous i el sucre reservat i ho barregem 1 minut vel 3,5.
Una vegada barrejat baixem la velocitat a 3 i afegim l'oli i la llet, previament mesurats sense parar la màquina.
Treiem la papallona i afegim la farina (millor sempre passada pel sedàs) i el llevat 30 segons vel 4.
Finalment afegim les clares a punt de neu embolicant-les bé amb una espàtula.
Amb la cullera de fer gelats anem omplint els motlles i les enfornem uns 10 minuts a 200-220º.
P.D.: podem afegir xocolata, fruita confitada, fruits secs i fer-les de gustos diferents!
Espero que us agradin!
3 comentaris:
Silvia: Molt ben explicat i ben dit, el que dius a la teva entrada...tot el que és natural, és molt millor, sens cap dubte.
Aquestes magdalenes, en són un clar exemple.
Salutacions Silvia i bon cap de setmana per a tu i tots els teus¡¡ ;O)
Gràcies Josep! la veritat que ja quan vivia a casa els meus pares la meva mare sempre feia coques o pastissos i així em vaig acostumar i així ho transmeto als meus fills!
Me encantan todas tus recetas, son espectaculares! ¿Has pensado en darte a conocer en alguna red social especializada? Hay una app que se llama Foodies Moveando y seguro que tendrías mucho éxito. Yo te voto! :)
Publica un comentari a l'entrada