Que faria per un dinar improvisat, en el que no agraden gaire els dolços, els fruits secs, el merengue...Bé doncs aquí una solució ràpida de fer, bona de menjar i que segur que agrada a tothom!!! Un tortell de pasta de full amb farcit de trufa ràpida i suau.
Us explico com es fa de ràpid!!!
Ingredients:
Dues bases de pasta de full
1 brick de 500ml de nata per muntar
4-5 cullarades de cacao soluble
Sucre llustre
Un ou
Encenem el forn a 200º.
Tallem les pastes de full en forma de tortell i les pintem amb ou batut.
Enfornem i coem uns 10-12 minuts, fins que veiem que estan dorades.
Deixem refredar.
Mentre remenem bé el brik de nata i muntem amb les varilles fins que agafi consistència, afegim les cullerades de cacao i continuem batent fins que tot quedi ben barrejat però sense batre massa i fer mantega!!!!
Per muntar el tortell posem un amb la superfície plana cap a dalt i el farcim amb la trufa amb una màniga pastissera amb la punta rissada, tapem amb l'altre tortell, empolsimem amb sucre llustre, decorem amb unes cireretes i ja tenim un postre de diumenge!!!!
Espero que us agradi!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada