divendres, 12 de febrer del 2021

PASTA FRESCA: RAVIOLIS I TALLARINES

Avui a casa hem fet pasta fresca, molt senzilla i molt bona. Jo tinc la màquina per estirar la massa i fer els diferents tipos de pasta, però aquesta vegada vaig fer raviolis  (tenia farcit de canelons per omplir-los) i tallarines. Vaig afegir una salsa de tomàquet feta a casa a les tallarines  i als raviolis una salsa de trufa.


Ingredients:

200 g de farina
2 ous
1 cullerada d'oli verge














Posem la farina en un bol i fem un volcà enmig on posem els ous i l'oli, anem amassant fins formar una bola que embolicarem amb paper film i deixarem reposar a la nevera, uns 15-30 minuts.
Una vegada hagi reposat anirem estirant la massa en petita quantitat formant làmines que després tallarem per fer raviolis o les formes que ens agradin. La pasta una vegada estirada l'hem d'empolsimar amb farina perquè no s'enganxin les làmines.
Posem a bullir aigua amb sal en una olla i bullim la pasta uns 3-4 minuts. Afegim la salsa que més ens agradi i ja tenim el plat llest!

Espero que us agradi!