diumenge, 13 de setembre del 2009

SALMOREJO


Aquesta recepta no l’havia fet mai, però aquest estiu tenia molts de tomàquets i un cunyat cordovès que li agrada molt el salmorejo de la seva mare i era tot un repte fer-lo bé. A més a més a casa va agradar molt i és un plat que el pots fer el dia abans i quan arribes amb tota la calor a sobre ben fresquet està boníssim.




Ingredients:
1 quilo de tomàquets madurs
2 alls
200 grs de pa del dia abans
150 grs d'oli
Sal
Pernil salat
1 ou dur.

Posar els tomàquets, l'all i el pa en el minipimer i triturar fins que sigui un puré, afegir lentament l'oli com si féssim maionesa (ha de quedar emulsionat) Posar a la nevera fins el moment de servir.
Tallar el pernil salat a trossets petits i ratllar l'ou dur.
Per servir es posa damunt el salmorejo el pernil i l'ou dur per decorar.
Espero que us agradi!!!