
Abans que s'acabi l'estiu del tot no podia deixar de penjar aquesta recepta tan fresca i fàcil de preparar.
La base és un puré de patata i el farciment al gust de cadascú. Es pot preparar d'un dia per l'altre i està més bo.
Ingredient:
1 sobre de puré de patates (Maggi)
250 ml d'aigua
250 ml de llet
25 grs de mantega
Sal
Farcit:
Enciam
Tonyina
Olives
Ous durs
Maionesa (feta a casa en quantitat suficient pel farcit i la decoració)
Decoració:
Maionesa
Pebrot vermell
Una mica d'ou dur
Olives
Pastanaga...
Fer el puré de patata escalfant l'aigua i la llet fins el punt d'ebullició.
Retirar del foc i afegir la sal remenar i posar els flocs de patata. Deixar que absorbir el líquid i remenar.
Deixar refredar una mica i mentrestant preparar el farcit.
Netejar i tallar l'enciam a juliana, tallar les olives en quatre trossos, esmicolar la tonyina i afegir l'ou dur ratllat.
Lligar-ho tot amb dues cullerades de maionesa (oli, sal, ou i si voleu un all petit)
Per estirar el puré ho farem amb un drap humit on posarem el puré i ajudant-nos del drap anar fent un rectangle.
Farcir amb el farciment i amb l'ajuda del drap fer el braç de gitano.
Una vegada tenim la forma amb el mateix drap ho voltem a la safata on l'adornarem.
Escampar una capa de maionesa per sobre i als voltants i adornar amb el pebrot, l'ou dur i les olives...
En principi aquest braç es per sis persones si hi ha segon plat i sinó com a plat únic per tres o quatre.
Espero que us agradi!!!
5 comentaris:
Hola Sílvia, aquest pastís salat em penso que ve de gust tot l'any. t'ha quedat fabulós. Un petó.
Un plato delicioso para comer todo el año, asi que apuntado queda y no tardaré en hacerlo.
Un besito Silvia y bon día
Aquest pastís salat em recorda als estius, i amb la calor que fa aquí, ben fresquet de la nevera, vindria de perles per dinar! ;)
Petons!
La veritat és que cada estiu cau, ja que el fas un dia t'en vas a la platja i quan tornes només es seure a la taula!!
Un sobre de pure!Tant costa de fer bullir quatre patates?
Publica un comentari a l'entrada