diumenge, 13 de setembre de 2009

PIZZA DE FORMATGES


Fa uns dies varen venir unes quantes amigues de la meva filla a casa per passar-s’ ho d’allò més bé i per l’ocasió els hi vaig preparar aquesta pizza que és una opció segura perquè mengin. Les postres les posaré un altre dia ja que també vaig encertar.



Ingredients:
100 cc d'aigua mineral
25 cc d'oli d'oliva
un polsim de sal
200 grs de farina
10 grs de llevat de forner

Tomàquet fregit a poder ser fet a casa.
Formatge manxego semi
Roquefort
Emmental
Mozzarella ratllada

Per fer la massa posarem la farina en un bol en forma de volcà i en mig afegirem l'oli, la sal i l'aigua tèbia barrejada amb el llevat.
Anirem barrejant fins formar una massa elàstica que treballarem amb les mans untades amb oli.
Estirerem la massa en una safata de forn (queda una base prima) i a sobre posarem el tomàquet fregit, el formatge manxego, trossets d'emmental, trossets de roquefort i finalment la mozzarella ratllada.
Tindrem el forn calent a 250ºC i l'enfornarem uns 15-20 minuts fins que els formatges estiguin fossos.
Una vegada treta del forn posarem l'orenga damunt, mai abans de coure la pizza doncs llavors les herbes es cremen i no tenen tant d'aroma. (paraula de pizzero)

Espero que us agradi!!!

7 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Fer pizza a casa és una festa, a més de boníssima és saludable. Enhorabona per aquesta creació de formatges. Un petó.

Sílvia A. ha dit...

Gràcies Cuina Vermella: la veritat que és una alegria poder-lis oferir coses fetes a casa i molt més saludables.

MªJose-Dit i Fet ha dit...

Encara no conec cap nen o nena que no li encanti la pizza, i aquesta teva no m´extranya que agradés tant...petonets

Mercè ha dit...

Quina amfitriona estàs feta! De ben segur que voldran tornar!! ;)

ELS PEIXOS ha dit...

A Menorca també feu pizzes ..? Molt bona pinta té aquesta pizza.
Felicitats

MaryLou ha dit...

Tens raó, la pizza és una aposta segura!!!!!
Boníssima la teva!!

Petonets

Josepb. ha dit...

La pizza de tanat en tant m'agrada, al menys la foto molt bé, salutacions¡¡.