divendres, 27 de novembre del 2009

GRATINAT DE PATATES AMB VERDURES


I avui per dinar un plat únic ben bo. Té patates, té formatges, verdures...una mica de tot que fa que amb una amanida verda ja tens un dinar!
Ingredients
400 grs de nata
150 ml de llet
100 grs de formatge emmental, gruyere...
50 grs de roquefort
1 porro
150 grs de xampinyons
400 grs de patates
50 grs de beicon
1 gra d'all
Sal
Pebre
Mantega


Es posa el foc la nata, els formatges i la llet fins que es foni tot.
Afegir una mica de nou moscada i deixar refredar.
Es neteja el porro i es talla petit. Es pelen i tallen les patates a làmines.
Es netegen i es tallen els xampinyons.
Escalfar el forn a 160º amb turbo.
Muntar el plat, pelar l'all i fregar tota la safata, passar una mica de mantega per tot. Col•locar les patates, els xampinyons, el beicon tallat i el porro fent capes i entre cada capa posar una mica de la salsa. Posar sal i pebre i acabar de tapar-lo amb tota la salsa.
Enfornar amb el turbo a 160-180º durant aproximadament una hora o fins que estigui daurat.
Espero que us agradi!!!

1 comentari:

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Silvia; -Cuinar és senzill- El pa... aquest troç d'aliment tant preuat i que mai a cap taula i falta... i d'aquells aliments que rarament és fa malbé... molt bó Sílvia. Que vaigi de gust Silvia¡¡. Josepb.