dissabte, 21 de novembre de 2009

PASTES DE TE




Del llibre de la Montserrat Seguí “Cuinar és senzill” qualsevol recepta és bona, a més estan ben explicades i són senzilles de fer, així és que l'èxit està assegurat.

Ingredients:

250 grs de farina
125 grs de sucre
1 ou
125 grs de mantega
30 grs d'ametlles torrades
1 culleradeta de llevat en pols
Raspadura de llimona

Hem de barrejar la mantega amb el sucre fins que facin una pasta homogènia, brullant i fina, batre l'ou i afegir-lo.
Després afegirem la raspadura de llimona, les ametlles ratllades i la farina barrejada amb el llevat.
Estirarem la massa amb el corró i tallarem les pastes amb un talla-pastes.
Posar-les en una safata de forn amb paper de coure, pintar amb ou i coure al forn calent a 180º fins que agafin color.
Deixar-les refredar, si podeu. I convideu als amics...!!!
Espero que us agradin!!!

2 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

caram Sílvia penges les receptes de tres en tres, i totes boníssimes. Les pastes de té una passada, sempre vénen de gust. Molts petons.

Mercè ha dit...

Tota la raó!! Les receptes de la Carme Seguí són un èxit assegurat!!
De ben segur que devien volar! ;)
Petons!