dissabte, 14 de novembre del 2009

PETIT CHOUX FARCITS DE ROQUEFORT I PERA, I FORMATGE I PEBROTS DEL PIQUILLO


Aquests petits choux els vaig fer un dia que teníem un sopar de porcell i bè al forn i no era cas que quedés el sopar perquè ja estàvem massa tips amb els aperitius. Així és que vaig pensar en fer una coseta que entrés però no omplís gaire.


Ingredients:

250 grs d’aigua
100 grs de mantega
1 pessic de sal
1 pessic de sucre
160 grs de farina
4 ous

Farcit 1:
6 cullerades de formatge cottage descremat (es ven al Lidl) i dues de iogurt natural.
1 terrina de formatge roquefort
1 pera gran pelada i sense cor
30 grs d'ametlles
Pebre blanc

Farcit 2:
1 terrina de formatge tipus Philadelphia
2 alls
2 cullerades de iogurt
2 pebrots del piquillo


Fer la pasta choux (jo l’he feta amb la thermomix però es pot fer a mà)
Posar en el got l’aigua, la sal, el sucre i la mantega i programar 8 minuts, 100º velocitat 4.Afegir la farina de cop i programar 15 segons a velocitat 4. Deixar refredar separant el got de la màquina.

Posar el got de nou i programar velocitat 4 per afegir els ous d’un amb un. Col•locar la pasta en una mànega pastissera i fer les boletes o els palets.
Escalfar el forn a 250º i baixar-lo a 200º quan els enfornem. Tardaran uns 20 minuts.

Deixar refredar.

Farcit 1: barrejar el formatge cottage amb el iogurt, després afegir el roquefort i triturar amb el minipimer. Afegir la pera tallada ben petita i les ametlles picades. Omplir la pasta.

Farcit 2: passar tots els ingredients pel minipimer. Deixar refredar a la nevera perquè agafi cos i sigui més fàcil d'omplir les pastes.

Espero que us agradin!!!

2 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Quin aperitiu més original, ens encanta!!

Sílvia A. ha dit...

A mi la pasta choux m'agrada molt i com la ots omplir de qualsevol cosa i queda bé, que més volem no?