divendres, 22 de gener del 2010

WOK DE VERDURES AMB LLOM





Aprofitant que els Reis en el meu marit li van portar un wok, només fem que inventar receptes que ens puguin agradar i gaudir del gust de les verdures i complements.
No us poso la quantitat de verdures i arròs doncs dependrà si el feu per una ,dues o més persones.
Una informació, l'arròs del Lidl és molt bo i econòmic!!!

Ingredients:
Pastanagues
Carxofa
Porro
Carbassó
Xampinyons
2 talls de llom
Arròs basmati
Sal i salsa de soja

Tallar totes les verdures de la mateixa mida i reservar.
Tallar el llom a tires i coure amb el wok ben calent i amb poc d’oli, remenant amb la cullera de fusta tot el temps. Reservar a sobra la reixeta del wok mentre coem la resta d’ingredients.
Per coure les verdures s’ha de començar per les més dures, primer la carxofa, les pastanagues, el carbassó, després els xampinyons i finalment el porro. Posar una mica de sal i amanir amb una mica de salsa de soja. Treure del foc i reservar.
Coure l’arròs amb aigua i sal durant 10 minuts, escórrer I barrejar amb les verdures I el llom tot remenant perquè es barregin els aromes.
Servir tot d’una per assaborir bé els gustos.
Espero que us agradi!!!

2 comentaris:

Alfons ha dit...

Jo també afegiré a la propera carta als reis mags un wok, així és que teniu tot un any per anar provant noves i saboroses receptes,... com aquesta,... he commençat la cole...
Una abraçada

Sílvia A. ha dit...

Hola! la veritat es que cada dia fem alguna de nova ja que ens ha agradat molt.Les verdures queden amb una textura molt saborosa i pots fer tantes variants.
M'encanten les cremes i gotets que fas!!!Quina presentació!!
Petons!