Hola: avui em decideixo ha posar una recepta de La cuina en bolquers que vaig modificar una mica pels gustos de casa però que tos els convidats van alabar.
Ingredients
6 ous
2 carbassons
100gr de mato
100gr de formatge de cabra
100gr de roquefort (aquest es el canvi)
mantega
farina de galeta
sal,pebre negre i nou moscada
Preparació:
Sofregir els carbassons tallats petits amb la mantega.
Triturar els formatges i barrejar amb els ous, sal ,pebre i nou moscada amb el minipimer o thermomix.
Pintar un motlle amb mantega i posar farina de galeta, afegir la preparacio dels ous, formatges i carbassons.
Coe-ho al forn ja calent a 200ºC uns 20-25 minuts.
Un cop fred desemmollet-ho.
Adornar al gust.
Si voleu feu una salsa amb pebrots del piquillo i oli.
Aquest es el meu resultat.
2 comentaris:
He tastat aquest pastis de carabasso i es molt bo. Gràcies
Hola Silvia, em sap greu no poder-te dir, encara, que tal m'ha sortit aquest deliciós pastis de carabassó, perquè encara no l'he fet, però "todo se andará". Ja sé que está boníssim, perqué he tingut el gust de provar-lo al darrer dinar que vam fer a cals Benis. Només voli donar-te l'enhorabona per aquesta iniciativa i dir-te que "TE SEGUIRÉ D'APROP..." Una abraçada. Marga S.
Publica un comentari a l'entrada