dissabte, 7 de febrer del 2009

PASTIS DE PORROS AL ROQUEFORT


A veure si aquest també us agrada!!!! Quan el faig per algun dinar d'amics sempre cau bé.


Ingredients:

1 ceba

1 manac de porros

150 grs de roquefort o formatge blau

4 ous

200cc de nata per cuinar

Sal i pebre blanc


Salsa:

200cc de nata per cuinar

150grs de roquefort

nous



Es talla petit la ceba i els porros i s'estofen a la paella a poc a poc.

Es passa pel minipimer els ous, la nata, els porros, el formatge i sal i pebre.

Es posa en un motlle i es cou al forn a 180º durant 30 minuts. (es pot fer també al bany maria)


Una vegada cuit es desmotlle i s'adorna amb la salsa que haurem fet amb la nata i el roquefort i unes quantes nous trocejades.


Queda molt bo animeu-vos!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I sense salsa? És per no afegir-hi greixos, posant les nous dins el pastís com trobes que aniria? Merci som na Nina

Sílvia A. ha dit...

Pots posar nous a dins el pastís una vegada triturat i la salsa fes-la amb llet evaporada i tindrà meys greix!

Anònim ha dit...

Merci��