A veure si aquest també us agrada!!!! Quan el faig per algun dinar d'amics sempre cau bé.
Ingredients:
1 ceba
1 manac de porros
150 grs de roquefort o formatge blau
4 ous
200cc de nata per cuinar
Sal i pebre blanc
Salsa:
200cc de nata per cuinar
150grs de roquefort
nous
Es talla petit la ceba i els porros i s'estofen a la paella a poc a poc.
Es passa pel minipimer els ous, la nata, els porros, el formatge i sal i pebre.
Es posa en un motlle i es cou al forn a 180º durant 30 minuts. (es pot fer també al bany maria)
Una vegada cuit es desmotlle i s'adorna amb la salsa que haurem fet amb la nata i el roquefort i unes quantes nous trocejades.
Queda molt bo animeu-vos!
3 comentaris:
I sense salsa? És per no afegir-hi greixos, posant les nous dins el pastís com trobes que aniria? Merci som na Nina
Pots posar nous a dins el pastís una vegada triturat i la salsa fes-la amb llet evaporada i tindrà meys greix!
Merci��
Publica un comentari a l'entrada