diumenge, 5 d’abril del 2009

PETIT CHOUX DE FORMATGE


PETIT CHOUX DE FORMATGE

Seguint la tradició que ens agrada molt el formatge aquí us deixo una recepte que passa molt bé.

Ingredients

150 gr de formatge emmental, gruyere (segons gustos)
160 gr de farina
130 gr de llet
120 gr d’aigua
100 gr de mantega
1 mica de sal
1 mica de sucre
4 ous


La preparació la faig amb thermomix ja que es mes ràpid i la feina la fa la màquina.
Es ratlla el formatge escollit 15’’ a vel. 10. i es reserva
En el got es posa la llet, l’aigua, la mantega sal i sucre es programa 5’ a 90º i vel. 1
Després s’afegeix la farina de cop i es posen 15 ‘’ a vel. 4. S’ha de deixar refredar una mica per poder afegir els ous.
Es baten els ous una mica i es van afegint pel forat a poc a poc a vel. 4.
Després s'afegeix el formatge ratllat i es barreja tot uns 15’’ a vel. 3.
Es posa la pasta a la mànega pastissera i es van fent els petits choux a sobre la safata del forn amb un paper antiadherent. Es couen al forn a 200º uns 20’.

Són molt bons per anar picant en un menjar informal.
Espero que us agradi!!

3 comentaris:

Mercè ha dit...

Oh, aquesta combinació l'haig de provar perquè deu ser impressionant!! Quina bona idea! Gràcies Sílvia!! :)
Petons!

Sílvia A. ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Sílvia A. ha dit...

Hola Mercè: gràcies pels comentaris, estic contenta que t'agradin les idees, jo també segueixo les teves amb atenció.
Abraçades des d'aquesta petita illa del Mediterrani.