dimarts, 21 de juliol del 2009

COCA TAPADA DE VERDURES


Aquesta coca la vaig començar a fer amb pasta brisa comprada (que a vegades no hi ha temps de tot), però poc a poc he provat diferents pastes i al final m’he decidit per la pasta d’empanada del llibre de la thermomix.

Ingredients:
Pasta:
50 grs d’aigua
50 grs d’oli
50 grs de vi blanc
30 grs de llevat de forner
Una mica de sucre
1 ou
50 grs de mantequilla o seu
Una mica de sal
450 grs de farina

Farcit:
Bledes o espinacs
Tomàquets
1 all
1 ceba
Tonyina
1 ou dur
Sal


Jo la faig amb la thermomix per la rapidesa que això comporta.
Posar els líquids en el got i programar 1 minut a 37º vel. 1. Afegir el llevat i el sucre i programar 3 segons a vel. 4.
Afegir la resta d’ingredients de la pasta i barrejar 15 segons a vel. 6 i després 2 minuts a vel. espiga.
Després es divideix en dues parts, una s’estira a la placa de forn i l’altra és per tapar.

Pel farcit:
Tallar les verdures ben petites i estofar-les al foc a poc a poc, primer la ceba i l’all, després els tomàquets i finalment les bledes o espinacs. Afegir sal.
Deixar refredar i afegir la tonyina i l’ou dur ratllat o talladet petit.

Omplir la coca i tapar-la amb la masa restant tancant-la bé.


Enfornar 30 minuts a 200º.
Queda cruixent i bona.
Es pot menjar calenteta i freda.
Espero que us agradi!!!

5 comentaris:

Celes ha dit...

Buenisimas las dos cocas...

Bssss

Sílvia A. ha dit...

gracias!!!

Sílvia A. ha dit...

gracias!!!

Mercè ha dit...

Sílvia, tan aquesta coca tapada com la de sofregit, són ideals per prendre en un sopar a la fresca! :)
Que bones!!
Petons!

masterweb ha dit...

Que exquisitez! felicitaciones! Salutti! Ale