dimecres, 29 de setembre del 2010

PASTA DE FULL AMB POMA

Va ser una preparació molt fàcil, d’aquelles que quan no saps que fer queda sempre bé. A més a més volia estrenar el meu nou estri de cuina i crec que va quedar prou bé.
Avui que és Sant Miquel,Sant Rafel i Sant Gabriel ho dedico a tots els amics que fan festa aquest dia i que sense dubte ho celebraran d'allò més bé.












Ingredients:

1 làmina de pasta fullada

2 pomes

Crema pastissera: 100 g de sucre,500 ml de llet,50 g de maizena,3 ous

Tallar la pasta de full en deu porcions, a sobra de cinc porcions posem crema pastissera i unes rodanxes de poma( pelar i buidar el cor de la poma, tallar per la meitat i fer llenques primes), a sobra posar una mica de sucre i tapar amb l’altra porció a la qual li haurem fet la forma amb el rodet especial. Pintar amb aigua o ou les pastes.

La crema pastissera la vaig fer amb la Thermomix i van ser 7 minuts a 90º i velocitat 4 posant tots els ingredients junts.

Enfornar a 180º uns 15-20 minuts.

Espero que us agradin!


6 comentaris:

Teresa ha dit...

T'ha quedat molt bé! de pasta de full se n'ha de tenir sempre, com diues tu quan no saps què fer, sempre et trau de dubtes! jo també tinc aquest estri que dius, no l'he provat però veig que deda molt bé!

Xavier ha dit...

Que rebò!
Quines formes més ben fetes amb la pasta de full! T'ha quedat preciós!

Nyam! ;)

Gemma ha dit...

Senzill i amb una presentació de luxe. M'encanta!!!!

Visc a la Cuina ha dit...

T'ha quedat guapíssima!

mercè ha dit...

Has fet una estrena de l'estri ESPECTACULAR!, quan li hagis "agafat" pràctica no sé pas què ens faràs...Uns pastissets preciosos.A reveure.

ONEGA ha dit...

que pinta más buena tiene ese pastel, la verdad es que con manzanas quedan unos postres buenísimos.
besos