A mi personalment els vaig trobar forts de gust però pels xocoaddictes van estar boníssims.
Làmines:
250 g de xocolata negra
50 g d'ametlles picades
20 g de festucs
Crema
200 g de xocolata amb llet
Jo vaig afegir tres fulls de gelatina
Salsa
200 g de xocolata blanca
200 ml de nata líquida
100 g de festucs
Làmines
Per fer les làmines primer triturarem els festucs una mica. Reservar
Fondre la xocolata al bany maria o al microones.
Amb una cullera posarem cullerades de xocolata a sobre de paper film i escamparem per formar cercles d'uns 5-7 cm de diàmetre (surten de 18 a 24) i empolsimem els festucs i les ametlles per sobra. Reservem a la nevera.
Crema
Escalfar la nata a foc baix i barrejar amb la xocolata feta trossos.
Reservar mínim 2 hores a la nevera perquè la crema estigui més forta.
Jo vaig afegir tres fulls de gelatina per compactar més ràpid.
Salsa
Escalfar la nata i barrejar amb la xocolata a trossos i els festucs mòlts. Es cou 1 minut i es deixa refredar.
Muntatge
Retirar les làmines amb molt de compte ja que es poden trencar.
Amb la mànega pastissera fem flors a sobre de les 12-16 làmines i les posem de dues amb dues fent pisos, després posem una altra làmina a sobre i decorem amb pistatxos i ametlles.
En el moment de servir posem la salsa en el fons del plat i el bombó a sobre.
Espero que us agradin!!!
La idea a partit d'un llibre que es diu El Chocolate editat per la revista Hola.
12 comentaris:
UALA!!!!!
Quina maravella de bombons. T'agafo un pel café. Bonísims.
Petonets.
Per mi tb és massa xocolata, pero tenen una pinta deliciosa...
Una abraçada,
Sílvia,
Ja ho crec que triomfà entre els xocoaddictes! Crec que ha de tenir un gust ben boooo!
;P~
Hola Sílvia,
acabo d'entrar al teu blog gràcies a un comentari que has deixat al meu. M'ha encantat!
Aquest bombons de xocolata són molt originals, tenen una pinta tremenda i no semblen massa difícils de fer. Segur que m'animo a provar-los!
Enhorabona per aquest blog tan currat!!!
Anna (de la Taula d'en Bernat)
Uau, quina passada! Jo crec que seria de les que els trobarien deliciosos, uns bombons amb una presentació original i per a xocaddictes total!
Preciosos.Se parecen a los alfajores Argentinos...que ricooos!!!
Un saludo
quina bona pinta!
un plaer menjar tanta xocolata en diferents textures junta:)
salutacions
Quina pinta Silvia,m'emporto la recepta,jejeje¡¡¡fan molt de gana i a mi m'encata la xocolata,
petonets wuapa.
imperdonable menjar-ne només un....
Un abraçada
Hola a t@ts! ja us vaig dir que pels xocoaddictes són boníssims, a mi personalment tenen massa xocolata.
Arriva una xocoadicta..,
que bo que te que esta aixó, coses així son les que fan que em quedi a les cuines a mirar i a tastar!!!
amb el teu permís em quedo per aquí
Una salutació
ooooooooooh! bonissim la meva nena ja m´ha dit cuan els tornaré a fer gracies
Publica un comentari a l'entrada