dilluns, 11 d’octubre del 2010

"CARACOLES" DE PASTA DE FULL AMB FRUITA I IOGURT

La recepta d’avui la vaig fer per dinar dissabte, l’havíem vist en el programa del Karlos Arguiñano i a tots a casa els hi va agradar.


És un dels programes de cuina que ens agrada veure i a mi personalment m’agrada com explica les receptes, són senzilles, fàcils i normalment aquí també trobo els productes que fa servir.

Del programa vaig agafar la idea però vaig canviar les fruites i el iogurt el vaig fer jo mateixa.





Ingredients

1 làmina de pasta fullada

1 ou

Iogurt

½ pera

½ plàtan

½ kiwi

El dia abans vaig fer el iogurt amb la Thermomix ja que em feia il•lusió provar com quedava. Els ingredients són els de sempre, 1 litre de llet, 1 iogurt, sucre (opcional) i llet en pols (opcional).

S’escalfa la llet amb el sucre a 80º 3 minuts i vel.2 i ½. Desprès s’afegeix el iogurt i es barreja a vel 3 uns segons. Es tapa la màquina amb un parell d’eixugamans i es deixa tota la nit (unes 8 hores).

Bé, fins aquí el iogurt, després vaig fer les ”caracoles” amb els motllos de fer xuixos, els vaig pintar amb l’ou batut i els vaig enfornar a forn calent a 180º uns 15 minuts. Els vaig deixar refredar i els vaig omplir amb iogurt, les fruites ben talladetes i un altre cop iogurt.

Van quedar unes postres suaus i agradables de gust.

Espero que us agradin!

6 comentaris:

mercè ha dit...

Caram, quin postre tan bonic, ben presentat, nutritiu, ideal per als nens...No hase falta desir nada más...Una abraçada!

Gemma ha dit...

M'encanta la pasta de full, i tu li has donat una forma molt original. Una bona manera de fer menjar fruita als nens ;)

Visc a la Cuina ha dit...

Doncs aquesta és una idea ben bona, m'agrada!

Ague ha dit...

Silvia un postre ben original,m'agradat molt.
petonets wuapa.

Sílvia A. ha dit...

Hola a totes: jo sempre he estat una mica reacia ha les coses preparades però amb la pasta de full he de dir que es força bona la comprada feta i si poses bons ingredients a dins que més vols!!!!

Alfons ha dit...

Bona combinació... m'agradat aixó de fer anar la Th per fer iogurts!!
Un aabraçada