dimecres, 23 de març de 2011

PASTA DE FULL FARCIDA DE CABELL D’ÀNGEL, CREMA PASTISSERA I POMES


Aquesta recepta, encara que el seu nom sigui molt llarg és molt fàcil de fer i el resultat és molt agraït.
El cabell d’àngel estava fet a casa i la veritat era molt bo.
Tots els altres ingredients li donaven una textura molt suau i gens empallegosa.
Us recomano que la feu.


Ingredients


2 fulls de pasta fullada
Cabell d’àngel
3 pomes
1 ou
Crema pastissera:
100 g de sucre
500 ml de llet
25 g de Maizena
3 ous
Canyella en pols

Escalfem el forn a 180-200º.
Fem la crema pastissera, posant tots els ingredients en el got de la thermomix i programar 7 minuts a 90º i velocitat 4. Deixar refredar en un bol tapada amb un paper film.
Posem paper de forn i a sobre una làmina de pasta de full a la safata del forn, a sobre escampem el cabell d’àngel, a sobre posem la crema pastissera una vegada freda i després les pomes pelades i tallades a làmines fines.
Una vegada posat tot el farcit, tapem amb l'altra làmina de pasta de full, enganxem bé el voltant, pintem amb ou una mica batut i enfornem a 180-200º uns 25 minuts.
Espero que us agradi!

4 comentaris:

Marina ha dit...

Doncs m'agrada molt que ens la recomanis, perquè fa una cara... El cabell d'àngel no és que més m'agrada, però amb la crema i les pomes, no puc dir que no!
Petonets!

mercè ha dit...

Tot i que per al meu paladar és massa dolç, en prenc nota per fer-la a la familia i amics, perquè l'aspecte és preciós! A reveure

QUIMA ha dit...

M'encanta la pasta de full en totes les versions. Aixi que amb el teu permis probare de fer-la.
Bon dissabte

Marta ha dit...

Quina pinta!!! Tinc pendent de fer una recepta amb cabell d'àngel però mai sé on comprar-lo :( Dius que aquest l'havies fet tu? Et felicito!