dimecres, 20 de juliol de 2011

SEITÓ ARREBOSSAT


Quan arriba la calor s’han de buscar plats bons de fer, bons de menjar i frescos, per això el seitó arrebossat és un dels plats que faig més per sopar o fins hi tot per anar a dinar a la platja ja que si la mida és l’adequada es mengen amb els dits i no es deixa res de res.
Normalment és un peix assequible, el que passa que aquí a Menorca no ho és gaire.

SEITÓ ARREBOSSAT

Ingredients:

Seitons petits
Ou batut
Farina
Sal

Quan aneu a la peixateria, si trobeu seitons a bon preu proveu-los de fer d'aquesta manera, ja que ara a l'estiu tant són bons si els mengem freds com calents.

Compreu mig quilo de seitons i demaneu que us treguin el cap i l'espina i els obrin com un llibre. (Aquí les peixateries ho fan), sinó, ho feu a casa traient primer el cap i estirant perquè vingui l'espina.
Saleu els seitons ja nets i passeu-los per farina blanca i per ou batut i fregiu-los amb oli.
I el plat ja està llest!!!
Espero que ho trobeu ben senzill de fer i ràpid!


Espero que us agradi!!!

2 comentaris:

Magda ha dit...

¡qué buena receta más saludable! me la apunto para prepararla a la familia, gracias por compartirla
saludos,

Sílvia A. ha dit...

Hola Magda: espero que le saques partido a los boquerones pues en segun que sitios estan muy económicos y te sacan de un apuro.
Sílvia