dimecres, 13 de juliol de 2011

CREMA FREDA DE COGOMBRES




A casa quan és temporada de cogombres, si l'anyada va bé, ens surten com a bolets i quan ja els has posat a l'amanida, en el gaspatxo, tots sols amb oli i vinagre, a la crema, els reparteixes entre els amics i fins hi tot encara en culls a cabassos ja no saps que fer més, per això quan la crisi del cogombre van sortir moltes receptes aprofitables i com els nostres eren de casa no vaig tenir cap problema per menjar-ne'n.
He provat la crema amb iogurts tipus grec i naturals i ens va agradar molt més amb els naturals.


CREMA FREDA DE COGOMBRES

Ingredients:

2 iogurts naturals
2 cogombres
sal
pebre
un raig d'oli
unes fulles de menta fresca

Aquesta crema freda és molt millor fer-la el dia abans perquè estigui ben freda en el moment de servir-la.
Per començar es pelen els cogombres i es tallen a trossos, es passen pel minipimer junt amb els iogurts naturals, la sal, el pebre i les fulles de menta. Una vegada ben batut s’afegeix el raig d'oli i es barreja suament.

Espero que us agradi!!!

2 comentaris:

Dolça ha dit...

De cremes n'he fet de carabassó, de poma, de porros, però de cogombres mai, i la veritat té un aspecte magnífic... serà perquè jo tinc les mateixes tasses!!!

PTNTS
Dolça

Sílvia A. ha dit...

Quina casualitat! ens vàrem enamorar just ben veure la vaixella, i tinc moltes coses com ja pots haver vist, ja,ja,ja.
Prova-la que fresqueta passa molt bé!