divendres, 16 de desembre del 2011

BRAÇ DE GITANO FARCIT DE LLET CONDENSADA CUITA


La meva filla tenia un desitg, volia llet condensada cuita! I perquè no se la mengés a cullerades vaig fer aquest braç de gitano i així també el varem poder compartir amb els amics.





Ingredients:
Braç de gitano
125 g  de sucre
125 g de farina
4 ous
1 culleradeta de Royal
Raspadura de llimona
1 pot de llet condensada

El dia abans, bullim la llet condensada (sense obrir el pot) amb l’olla a pressió durant uns 20 minuts ( ha d’estar cuita però fàcil d’escampar). Reservem.
Per fer el pa de pessic: en un bol hem de barrejar els ous sencers amb el sucre fins que quedi una crema esponjosa, llavors afegir la raspadura de llimona.
Després afegim la farina i el llevat tot passat pel sedàs, remenem una mica fins incorporar-ho tot bé.
A la safata del forn, posem paper per coure i escampem la pasta del pa de pessic. S’ha de coure uns 8 minuts a foc fort. Una vegada fet el girem a sobre d’un altre paper de forn i l’emboliquem fent el pa de pessic.
Una vegada fred, desemboliquem el braç de gitano i el farcim amb la llet condensada cuita.
Finalment, l’empolsimem amb sucre llustre.
Espero que us agradi!




4 comentaris:

Marina ha dit...

Quina piiintaaa!! No sé si mai he fet llet condensada cuita, però de normal, em torna boja! Em sembla que aquest braç de gitano volaria a casa :) Es veu deliciós!

Petonets!

Sílvia A. ha dit...

Hola Marina: fixat que jo estic pensant fer-lo un altre cop pels anys de la meva filla, com a postre pel dia de sant Esteve!
Prove'l

Gemma ha dit...

Mmm.... molt llaminer :)
La llet condensada cuita deu semblar al dulce de leche, oi?

La cuina de l'Eri ha dit...

Com diu la Marina, crec que a casa meva tampoc deixariem res! Un braç ben bo amb aquest farcit. Petonets