dilluns, 6 de febrer del 2012

MAGDALENES


Aquest cap de setmana de fred hem aprofitat per fer anar el forn una mica més que de costum, encara no us ho havia dit però he canviat el forn i estic a la fase d’aprenentatge per aconseguir que ens entenguem tant bé com amb l’anterior.  Poc a poc arribarem a acostumar-nos a treballar junts però m’està costant una mica i és que el primer ja tenia 20 anys i amb els ulls tancats ja sabia com sortiria tot allò que enfornava i en canvi ara només faig que mirar si cou bé, si la massa puja, si es crema... bé que estic fent unes quantes proves per poder-nos entendre a la perfecció.
Vaig provar de fer aquestes magdalenes ( que van sortir molt bé) però jo em vaig passar els 15 minuts asseguda davant del vidre mirant com evolucionaven!

MAGDALENES


Ingredients:
125 g de farina de blat
125 g de farina de blat d’indi (Maizena)
175 g de sucre llustre
2 ous
1 pell de llimona ratllada
100 g d’oli de gira-sol
½ sobre de llevat Royal
60-70 ml de llet
Per fer aquestes magdalenes primer de tot batem els ous amb el sucre fins fer una crema homogènia, després afegim a poc a poc l’oli i la llet i continuem barrejant.
Barregem les farines i el llevat i ho afegim en moviments lents a la barreja anterior.
Finalment incorporem la ratlladura de la pell de llimona.
Omplim els motlles de magdalenes amb aquesta barreja i deixem que reposi una mica la pasta.
Escalfem el forn a 230º i en el moment d’enfornar-les el baixem a 210º i les coem uns 15-17 minuts.
Espero que us agradin!

5 comentaris:

Gemma ha dit...

A mi també em va costar aprendre a fer anar el forn nou... Però tu ja pots estar satisfeta, aquestes magdalenes t'han quedat perfectes!

QUIMA ha dit...

Tenen molt bona pinta aquestes madelenes. Aquest dies de fred be de gust estar a casa i aprofitar per fer coses al forn.
De ben segur que en poc dies ja li agafes la mida:
petons

MARÍA JESÚS ha dit...

Silvia te han quedado muy ricas estas madalenas, me llevo una para el café. besitos

Anònim ha dit...

En quina posició poseu el forn? amb ventilador o sense? només ventilador?

Sílvia A. ha dit...

Hola anònim: jo he posat escalfor a baix i ventilador. Però si les hagués fet amb el forn antic hagués marcat el que posava (*) calor per tot i ventilador.
Espero haver-ta ajudat!