diumenge, 6 de maig del 2012

PASTÍS DE BROSSAT



 Per avui un pastís ben ràpid de fer i ben bo.Feia dies que el meu fill em demanava un pastís de brossat, tot d'una vaig pensar en fer-li un d'individual però sort que el vaig fer gran ja que es va menjar ell solet la meitat i perquè els altres ens vem posar seriosos i vem reclamar la nostra part!!!

PASTÍS DE BROSSAT


Ingredients:

Massa:

1/2 k de farina

160 g de mantega + oli ( 60 de mantega i 100 d'oli)

25 g de llevat

150 g d'aigua



Farcit:

500 g de brossat

2 ous

180 g de sucre

1 cullerada de Maizena



Per fer la massa desferem el llevat amb una mica d'aigua tèbia, desfem la mantega a punt de pomada i barregem amb l'oli. Posem la farina en un bol fent forma de volcà i en mig posem les grasses, l'aigua i el llevat, amassem bé fins formar una bola ben llisa que dividirem en dues parts.

Amb una part de massa ben aprimada folrem un motlle rodó de 24 cm. Omplim amb el farcit que haurem fet de la manera següent: posar en un bol el brossat els dos ous, el sucre i la cullerada de Maizena i barrejar molt bé amb una forquilla.

Una vegada omplert el motlle aprimem la resta de pasta, fem uns talls amb un ganivet (si teniu el rodet per tallar millor que millor) posem a sobre el pastís retirant la resta de pasta i enfornem amb el forn calent a 200ºC uns 30-35 minuts
.

Espero que us agradi!!!

6 comentaris:

QUIMA ha dit...

Silvi quin pastis tan bo !! ....peró maig deixat amb l'incognita ...que es el brossat???
Petons

Gemma ha dit...

Sóc fan de totes les receptes amb mató, jo sola m'hauria menjat l'altra meitat del pastís, je je je...

La Cuina Violeta ha dit...

Sílvia, el brossat és l'enreixat que el cubreix?

Sílvia A. ha dit...

Hola noies: el brossat és un formatge fresc semblant al mató però aquí se li diu brossat!!!

anirac ha dit...

que bo! i la presentació és molt fina! felicitats!

Paprika en la cocina ha dit...

Un pastel fantástico y la presentación te ha quedado genial, acabo de descubrir tu blog y me quedo a dar un paseo por tus recetas.
Un petó.