Avui us porto una recepta de casa, d’aquelles
de tota la vida que la meva mare fa amb tot el seu amor per al meu pare. És una
recepta molt senzilla de fer, dona bons resultats, és més bona un dia per l’altre,
bé tot són avantatges! Cadascú té la seva manera de fer aquest plat per això
avui us presento el que jo ara faig a casa meva, sempre seguint els consells de la mare!
Aprofiteu la temporada de les sardines per
gaudir de plats com aquest!
SARDINES EN ESCABETX
Ingredients:
Farina
Ramet d’herbes : 2 fulles de llorer, 1
branqueta de farigola, 1 branqueta de julivert
Alls
Pebre vermell
Vinagre
Sal
Primer de tot netejarem les sardines de cap i
panxa. Les salem i enfarinem per fregir-les. Les posem en una cassola de fang i
reservem.
En el mateix oli (vigilem que no s’hagi cremat
) fregim forces alls pelats (10-12 alls) una vegada cuits apartem la paella del
foc i torrem dues cullerades de pebre vermell.
Després afegim 1 got de vinagre per dos d’aigua
i el ramet d’herbes, ho tornem al foc i ho fem bullir una estoneta. Quan està
fred ho tirem per sobre de les sardines i corregim de sal.
2 comentaris:
Un clàssic que té l'èxita assegurat, I d'un dia per l'altre encara són més bones! ;)
Una bona idea. Mai les he fet així, segur que les probo.
petons
Publica un comentari a l'entrada