diumenge, 1 de juliol de 2012

LASANYA VERDA


L’estiu a entrat amb força per aquestes terres i ja sigui per dinar o sopar intento fer plats frescos i ràpids que no impliquin passar molta estona a la cuina i encendre el mínim el foc.
Per això avui us presento aquesta lasanya verda que ben fresqueta és ideal per un dia de platja, anar al camp, sortir en barca o fer un dinar amb els amics.
Amb quatre ingredients que normalment tenim a casa surt un primer plat d’allò més bo.


LASANYA VERDA

Ingredients:
Plaques de lasanya
Enciam
Olives
Tonyina
Ou dur
Pastanaga
Maionesa


Es posen en remull les plaques de lasanya seguint les indicacions del producte.
Tallem l’enciam ben finet, tallem les olives, esmicolem la tonyina, trossegem l’ou dur i ho barregem amb la maionesa.
Posem una placa de lasanya ben escorreguda en un motlle, a sobre posem el farcit i una altra placa de lasanya. Anem fent capes fins acabar el farcit.
Adornem amb una capa de maionesa, enciam, pastanaga i olives. Posar-ho a la nevera i ja tenim llest el plat!
Espero que us agradi!

3 comentaris:

Gemma ha dit...

Aquests plats que es mengen freds són els que vénen més de gust amb la calor. A més, els pots tenir a punt a la nevera per quan arribes de la piscina! ;)

La Cuina Violeta ha dit...

Hola Sílvia,
Faig amanides fresques de pasta, però mai he pensat en una lassanya així de bona. S'haurà de provar...
Feliç mes de julio,
Nani

Laia* ha dit...

Això ho fem sovint a casa, però en comptes de fer-ho amb plaques de lasanya ho fem amb pa bimbo.
L'anomenem "pastís d'estiu".
Les receptes així fresquetes són les úniques que entren amb aquesta calor, hahaha

M'encanta el teu blog :)