dimecres, 15 de maig del 2013

PA DE SÈGOL AMB FRUITS SECS





I avui un altre pa del llibre “Panes creativos” a quin més bo!!! Estic fent una feinada provant les receptes i la veritat és que totes les que he provat són magnifiques!
Avui us presento un pa dels d’abans, saborós,  nutritiu, agradable...


PA DE SÈGOL  AMB FRUITS SECS
Ingredients:
350 g de farina de força
150 g de farina de sègol
150 g de llet
150 g d’aigua
20 g d’oli
10 g de sal
15 g de llevat
Fruits secs: nous i pipes o nous i panses
Sèsam per decorar

Tant fàcil com l’altre es barregen tots els ingredients sense els fruits secs fins tenir una massa homogènia. Llavors afegim la quantitat de fruits secs que ens agradi ( a la recepta original posa 250g). Deixem reposar uns 10 minuts i llavors el posem en un motlle de plum-cake.
Deixem que reposi fins que pugi el doble.
Escalfem el forn a 210º i l’enfornem uns 20 minuts..
Està boníssim tant amb dolç com amb salat!

Espero que us agradi!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Cada vegada fas mes coses noves. Ja esper-ho aquest estiu per poder tastar-les totes. ja ja

Gemma ha dit...

M'encanten els pans de llavors tan enriquits i nutritius com aquest. Són super gustosos, i molt sans.

QUIMA ha dit...

Amb el tall que té , ha de ser molt bó. Talc om dius tu , per combinar amb dolç o salat:
Petons

trifasic de baileys ha dit...

aquest pa sol es bonissim!!!

Teresa ha dit...

ara nopuc fer pa però estic veient molts pans i a mi m'encanta fer-ne! molt bona pinta!