PASTÍS MADEIRA
200 g de mantega
200 g de sucre moreno
4 ous
200 g de farina amb llevat
100 g de farina blanca
Ratlladura de llimona
Crocanti
Ganache de xocolata:
- 300 g de nata líquida per a muntar, 35 % m.g.
- 300 g de xocolata fondant
El dia abans de muntar el pastís fem la ganache i la
deixem a la nevera.
Per fer el pastís barregem la mantega i el sucre fins
que formi una pasta homogènia i esponjosa.
Després anem afegint els ous d’un en un fins que
estiguin ben barrejats.
Passem pel sedàs les farines i les anem incorporant a
poc a poc. Afegim la pell de la llimona.
Posem la massa en un motlle rectangular folrat amb
paper de forn i enfornem aproximadament 1 hora a 170º.
Una vegada fred desemmotllar.
Posem la nata a la Thermomix i programem 5 minuts a
90º i velocitat 1.
Després afegim la xocolata a trossos i programem 2
minuts a 37º i velocitat 3.
Passem la barreja en un bol i deixem que es refredi.
Una vegada freda la posem a la nevera tota la nit.
Abans de fer-la servir l’hem de treure de la nevera
unes 5 hores abans (depenent de la temperatura de la cuina).
Per muntar el pastís, primer l’obrim i l’omplim de
ganache i després posem ganache per sobre i pels costats.
Adornem amb el crocanti.
Espero que us agradi!
4 comentaris:
Realment has fet una pastís deliciós. Per la qüestió de falta de temps, m'assembla que tots anem igual de malament!
Una abraçada,
Nani
Ostres, quina pintassa!
M'encantaria tastar-lo, però l'única manera serà provant-lo de fer :)
Petonets maca!
Cada dia te millores més. Te una pinta... ha de ser no bo, bonnnniiiiisssssimmmm. Segueix axis que cada recepta es un nou pas endavant. Ves a saber... a.a.
Hola guapa tu
La proposta es molt i molt temptadora, mira..et copio, je,je,
mil petonets dolços, Susanna
Publica un comentari a l'entrada