dimecres, 18 de desembre de 2013

QUICHE D’ESPINACS I FORMATGE FETA



 Ja sabeu com m'agraden les quiche i sempre que tinc oportunitat és el plat que preparo per sopar amb els amics (a casa no agraden gaire i no me la puc menjar tota sola!). Avui us presento una que està feta amb flocs de civada, he canviat algunes cosetes per fer la pasta més lleugera i el farcit més gust de fort ja que com també sabeu ens agraden molt els formatges amb gust.
Bé espero que us agradi i us animeu a fer-la!!

QUICHE D’ESPINACS I FORMATGE FETA
Ingredients:
200 g de flocs de civada
50 g d’oli
50 g de seu
1 culleradeta d’herbes ( farigola, romaní, herbes provençals...)
Farcit:
100 g de formatge feta
500 g d’espinacs frescos
150 g de nata
50 g de formatge blau
2 ous grossos
Sal, pebre i nou moscada
Escalfem el forn a 180ª
Preparem la massa barrejant tots els ingredients fins que es formi una massa homogènia.
En un motlle rodó posem paper de forn i anem estirant la massa per tot el baix i els costats.
Enfornem uns 20 minuts i reservem.
Mentre ofeguem els espinacs en una paella amb l’aigua que els hi ha quedat a les fulles una vegada rentats.
Barregem la nata amb els ous una mica batuts, el formatge blau  i les espècies.
Posem els espinacs a sobre la massa, tirem per sobre la nata amb els ous i decorem amb el formatge feta.
Enfornem 30 minuts a 180º.



Espero que us agradi!!!

Recepta adaptada de www.brueggen.com

Bones festes!!!


2 comentaris:

Eva Macià ha dit...

Aquesta base amb civada l'he provado i està súper bona! i el farcit, tremendo, m'encanten els espincas i el contrast del feta li va genial!

Gemma ha dit...

Jo també sóc fan de les quiches.
I la combinació espinacs - formatge feta té l'èxit assegurat. Boníssima!