Amb aquest pastís, una amanida i un bon postre tenim un dinar de luxe per anar fer el dia pel camp i quan tornes a casa el dinar ja està fet!
PASTÍS DE PEIX
400 g de lluç congelat
200 ml de nata per cuinar
100 ml de tomàquet fregit
2 llesques de pa de motlle
5 ous
Sal, pebre i fulla de llorer
Maionesa verda: maionesa amb julivert.
Encenem el forn a 180º
Escaldem el peix una vegada descongelat. El
posem en una olla just tapat d’aigua amb una fulla de llorer, sal i pebre. Coem
5 minuts i deixem tapat uns altres 5 minuts.
Mentre, en un bol posem els altres ingredients
i quan el peix ja s’ha refredat, l’afegim i triturem tot junt amb el minipimer.
Corregim de sal i pebre.
En un motlle de plum-cake folrem el fons amb
paper de forn i posem la preparació anterior.
Coem en el forn (no fa falta al bany maria)
uns 30-35 minuts (dalt i baix amb ventilador). Si es cou una mica més ràpid de
la part de dalt es tapa amb paper d’alumini i continuem coent.
12 comentaris:
Segueix. Endevant. cada dia millor i mes bo
Què bo! jo vaig fer-ne un similar amb tonyina i va quedar de luxe, així que aquest amb lluç segur que també està boníssim!! feliç cap de setmana!
Gràcies Andreu i Eva. Queda molt fi i és un luxe fer-ho d'un dia per l'altre i tenir el dinar fet per poder aprofitar el dia passejant!!!
Un plat deliciós ideal per quan hi ha convidats a casa! Jo el faig amb escórpora i queda molt gustós!
Petons!
Anna
Ja ho crec Anna!!!
Petons!
Una forma fantástica para que los niños tomen pescado...
Besos
Jo en faig un de molt semblant, però no hi poso el pa de motlle. El proper dia ho provaré, per veure la diferència ;)
Fa molt bona pinta i et pot solucionar molt bé un àpat.
Molt bo de fer i boníssim. Recepta perfecta per Nadal, que ja fa planta i compensa excessos d'altres dies.
Amb quina salsa és pot acompanyar si és vol servir calent
Amb una crema de marisc Aneto. La deixeu reduir una mica al foc I llest per posar-hi al pastis! ��
Jo tampoc hi poso el pa de motlle. Un cop fet, hi poso una mica de maionesa lleugera i hi faig les 4 barres amb pebrot escalivat. Des de sempre, m'ha servit per fer menjar peix als nens, fills abans, néts ara ;-)
Publica un comentari a l'entrada