divendres, 7 de febrer de 2014

PASTÍS DE PEIX

Avui us deixo uns d'aquells pastissos salats, bons de fer, millor d'un dia per l'altre, perfectes per convidar o portar a casa els amics fent  una trobada. Bé que té tots els nombres perquè no quedi ni una engruna.
Amb aquest pastís, una amanida i un bon postre tenim un dinar de luxe per anar fer el dia pel camp i quan tornes a casa el dinar ja està fet!




PASTÍS DE PEIX
Ingredients:
400 g de lluç congelat
200 ml de nata per cuinar
100 ml de tomàquet fregit
2 llesques de pa de motlle
5 ous
Sal, pebre i fulla de llorer
Maionesa verda: maionesa amb julivert.


Encenem el forn a 180º
Escaldem el peix una vegada descongelat. El posem en una olla just tapat d’aigua amb una fulla de llorer, sal i pebre. Coem 5 minuts i deixem tapat uns altres 5 minuts.
Mentre, en un bol posem els altres ingredients i quan el peix ja s’ha refredat, l’afegim i triturem tot junt amb el minipimer.
Corregim de sal i pebre.
En un motlle de plum-cake folrem el fons amb paper de forn i posem la preparació anterior.
Coem en el forn (no fa falta al bany maria) uns 30-35 minuts (dalt i baix amb ventilador). Si es cou una mica més ràpid de la part de dalt es tapa amb paper d’alumini i continuem coent.
Espero que us agradi!

9 comentaris:

andy alpiste ha dit...

Segueix. Endevant. cada dia millor i mes bo

Eva Macià ha dit...

Què bo! jo vaig fer-ne un similar amb tonyina i va quedar de luxe, així que aquest amb lluç segur que també està boníssim!! feliç cap de setmana!

Sílvia A. ha dit...

Gràcies Andreu i Eva. Queda molt fi i és un luxe fer-ho d'un dia per l'altre i tenir el dinar fet per poder aprofitar el dia passejant!!!

La Taula d'en Bernat ha dit...

Un plat deliciós ideal per quan hi ha convidats a casa! Jo el faig amb escórpora i queda molt gustós!

Petons!
Anna

Sílvia A. ha dit...

Ja ho crec Anna!!!
Petons!

Mónica López ha dit...

Una forma fantástica para que los niños tomen pescado...
Besos

Gemma ha dit...

Jo en faig un de molt semblant, però no hi poso el pa de motlle. El proper dia ho provaré, per veure la diferència ;)

ANNAFS ha dit...

Fa molt bona pinta i et pot solucionar molt bé un àpat.

Anònim ha dit...

Molt bo de fer i boníssim. Recepta perfecta per Nadal, que ja fa planta i compensa excessos d'altres dies.