Ufff primer de tot ja torno a estar operativa!!! han estat uns mesos de molts de canvis, de poques ganes de fer feina, de que m'ho donessin tot fet, moltes mandres però....Ja he tornat a entrar a la cuina!!! I el primer que em venia de gust fer era aquesta coca de pinyons que vaig provar per les festes de Sant Joan i que va fer una amiga meva i va portar a un dels tants dinars, sopars i berenetes que fem aquests dies.
La vaig trobar tan bona de fer i tan bona de menjar que a la primera oportunitat que he tingut de fer-la, en cinc minuts estava al forn.
Espero que us agradi tant com va agradar per casa, i tant com va agradar la de la meva amiga a tots els amics!!!
COCA DE PINYONS I CABELL D’ANGEL
(FACILÍSSIMA)
Ingredients:
2
làmines de pasta de full
1
pot de cabell d’àngel
100
g de pinyons
sucre
llustre
1
ou
Escalfem
el forn a dalt i baix i ventilador a 200ºC
En
una safata de forn amb paper de forn estirem una làmina de pasta de full, a
sobre posem el cabell d’àngel ben escampat i a sobre posem l’altre làmina de
pasta de full, ajuntem totes les voreres i punxem tota la superfície de la coca fins arribar a la làmina de sota.
Pintem
amb ou batut i enfornem fins que veiem que s’enrosseix.
Retirem
un momentet del forn, pintem amb l’ou batut i escampem els pinyons.
Tornem
a enfornar fins que estigui ben rossa!
Una
vegada freda empolsimem amb sucre llustre.
3 comentaris:
bona segur, encara que no la puc tastar des d'aqui. De totes maneres no li donis al maravilloso.
Benvinguda de nou !!! .... Una coca ben fàcil i que a més ha de ser molt i molt bona.
petons
Gràcies Quima!!! intentaré seguir un bon ritme!!!
Publica un comentari a l'entrada