Ara que ve un cap de setmana llarg i que de segur tindrem trobades amb els amics que millor que fer cosetes per picar?
Amb uns bons espinacs i quatre cosetes més, ja tenim fetes aquestes "empanadilles" per llepar-se els dits!!!
Són molt fàcils de fer i són una manera molt pràctica que els més petits i no tan petits mengin verdures disfressades!!!!
CRESTES, “EMPANADILLES” O RUBIOLS D'ESPINACS
Amb uns bons espinacs i quatre cosetes més, ja tenim fetes aquestes "empanadilles" per llepar-se els dits!!!
Són molt fàcils de fer i són una manera molt pràctica que els més petits i no tan petits mengin verdures disfressades!!!!
CRESTES, “EMPANADILLES” O RUBIOLS D'ESPINACS
Ingredients:
Una culleradeta
de sal
Una culleradeta
d’herbes aromàtiques
Farcit;
1 ou dur
1 cullerada de
tomàquet fregit
1 grapat de
pinyons
1 grapat de
panses
2 llaunes petites
de tonyina
1 ceba petita
Sal i pebre
Per començar
barrejarem tots els ingredients de la massa fins formar una pasta ben lligada,
l’embolicarem amb paper film i la posarem a la nevera uns 30 minuts.
Mentre farem el
farcit de la següent manera:
Tallarem la ceba
ben petita i la posarem a sofregir amb molt poc oli, afegirem els xampinyons
també ben talladets i deixarem que coguin a poc a poc.
Quan això estigui
casi cuit afegirem els espinacs frescos, taparem la paella i deixarem que es
coguin amb el propi vapor.
Finalment
afegirem l’ou dur ben talladet o ratllat, les dues llaunes de tonyina, les
panses i els pinyons. Corregirem de sal i pebre i deixarem refredar per poder
anar omplint els rubiols.
Encendrem el forn
dalt i baix amb ventilador a 180º
Una vegada
refredat el farcit, dividirem la massa més o menys es 16 porcions que anirem
estirant, farcint i tancat amb una forquilla o amb els motllos propis per fer
les crestes. Anirem fent tantes crestes com pasta ens quedi.
En una safata de
forn posarem paper de forn i col·locarem les crestes que les courem uns 10-12
minuts.
Deixar refredar,
si podem i assaborir-les!
També es poden
congelar i en el moment de menjar-les donar un cop de forn!
Espero que us
agradin!
1 comentari:
Bons com sempre. Com t'ho fas? M'entra salivera. Petons
Publica un comentari a l'entrada