dimecres, 25 de febrer de 2015

PA DE CERVESA I MEL

Aquest deliciós pa el faig amb la panificadora, és una manera de tenir pa fresc a l’hora que vull ja que poso els ingredients, la programo i quan arribem a dinar ja tenim al pa cuit.


                                 



PA DE CERVESA I MEL

Ingredients:
 
250 ml de cervesa
2 cullerades d’oli
500 g de farina integral
1 cullerada de mel de castanyer, de romaní o mil flors
5-7 g de sal
1 sobre de llevat sec de forn
2 cullerades de flocs de civada



Posar els ingredients a la cubeta de la panificadora en l’ordre en que estan escrits.
Posar la sal a un costat i el llevat a l’altre.
Jo poso el programa de farina integral que dura aproximadament unes 3 hores i 25 minuts, el pes poso 1000 g i en el punt mig de torrat.
La mel pot ser la que us agradi però si la posem de castanyer el pa queda més fosc i si la posem de romaní més clar.
Esperem les tres horetes llargues i ja tenim el pa per dinar o sopar!!!!



Espero que us agradi!


5 comentaris:

Andreu Alpiste Perez ha dit...

Ja voldria tastar-lo. Haure d'esperar a l'estiu

Roser Font ha dit...

aquest pa té una pinta espectacular! sol ha d'estar boníssim! petons

Eva Macià ha dit...

Me l'apunto!! que sempre faig les mateixes receptes amb la panificadora i aquest m'ha cridat l'atenció pels seus ingredients, ha d'estar ben bo! un petó!

Sílvia A. ha dit...

Hola Eva, de moment per a mi és un 10! ahir el vaig fer i vaig afegir un 30ml d'aigua perquè la farina en va absorbir més!

Gemma ha dit...

Amb el puntet de la mel ha de quedar molt gustós. BOníssim!