Ingredients:
10-12 lloms de bacallà
1 pebrot vermell
1 pot de quilo de tomàquet triturat, sencer o a trossos
All i julivert
Farina
Si comprem bacallà salat l’hem de dessalar. A casa el posem amb aigua amb la pell cap a dalt uns cinc dies i el sisè dia li canviem l’ aigua tres vegades o fins a quatre si es molt gruixut. Si en canvi, comprem bacallà al punt de sal, el descongelem i l’assequem bé.
Quan ja tenim els lloms preparats els enfarinem i els fregim amb oli en una paella posant la pell que toqui primer l’oli i una vegada daurada es gira per fer l’altre costat.
Una vegada tots fregits els reservem, i amb una mica de l’oli que ens ha quedat fem la salsa.
Tallem el pebrot a tires i les sofregim a foc fluix fins que estiguin tendres, afegim un all a làmines i el pot de tomàquet triturat. Deixem que cogui fins a canviar de color i afegim els talls de bacallà i deixem coure tot junt uns minuts sacsejant la cassola.
Tallem quatre branquetes de julivert ben petit i empolsimem el bacallà.
Espero que us agradi!
Es pot acompanyar de patates rosses, arròs o fins hi tot unes mongetes blanques.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada