divendres, 3 d’octubre del 2025

LLUÇ A LA BILBAINA

 Aquest estiu he incrementat el consum de peix a casa, ja que el meu fill estudia a fora i és el que menys menja. Per això he anat fent receptes amb lluç, rap, bacallà, salmó i les que més li han agradat les publicaré perquè se les pugui fer ell mateix. 

Són receptes senzilles però amb molt de sabor.




Ingredients:

6 talls de lluç fresc o congelat

Alls

Pebre de banyeta

Julivert

Salpebrem els talls de lluç fresc o descongelats.

Marquem els talls de lluç a la paella amb molt poc oli i retirem.

A la mateixa paella posem una mica d’oli i afegim els alls tallats a làmines,  quan comencin a daurar afegim el pebre de banyeta sencer o un polsim de picat, li donem un parell de sacsejades a la paella i retirem del foc.

Posem el lluç en una safata de servir, empolsimem amb julivert tallat i li tirem per sobre l’oli calent amb els alls i el pebre. 

Servir amb una amanida i arròs basmati bullit

Espero què us agradi!

P.D: el meu fill ja menja més peix!!!