Aquest estiu he incrementat el consum de peix a casa, ja que el meu fill estudia a fora i és el que menys menja. Per això he anat fent receptes amb lluç, rap, bacallà, salmó i les que més li han agradat les publicaré perquè se les pugui fer ell mateix.
Són receptes senzilles però amb molt de sabor.
Ingredients:
6 talls de lluç fresc o congelat
Alls
Pebre de banyeta
Julivert
Salpebrem els talls de lluç fresc o descongelats.
Marquem els talls de lluç a la paella amb molt poc oli i retirem.
A la mateixa paella posem una mica d’oli i afegim els alls tallats a làmines, quan comencin a daurar afegim el pebre de banyeta sencer o un polsim de picat, li donem un parell de sacsejades a la paella i retirem del foc.
Posem el lluç en una safata de servir, empolsimem amb julivert tallat i li tirem per sobre l’oli calent amb els alls i el pebre.
Servir amb una amanida i arròs basmati bullit
Espero què us agradi!
P.D: el meu fill ja menja més peix!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada