
Una recepta bona de fer i fresqueta per aquests dies d’estiu tan calorosos.
Ingredients
1 paquet de canalons
Enciam
Olives
Tonyina
Maionesa
Ou dur
Bullim els canelons en una olla amb aigua bullint els anem tirant a poc a poc i els deixem bullint 10 minuts.
Mentres tallem l’enciam a julienne, les olives petites, esmicolem la tonyina i ratllem l’ou dur.
Tot ho barregem amb dues o tres cullerades de maionesa (si és feta a casa millor que millor)
Omplim els canelons i els col•loquem en una safata. Els adornem amb maionesa, pastanaga, olives, tàperes, enciam… el que ens vingui més de gust.
Els posem a la nevera fins el moment de servir.
Espero que us agradin!!!
2 comentaris:
Ostres Silvia, quins canelons mes bons i facils de fer!! Me l'apunto! ;)
Petons!
Gràcies Mercè: jo m'apuntp moltes de les teves receptes. Gràcies.
Publica un comentari a l'entrada