dijous, 21 de gener del 2010

PANETS DE SOBRASSADA









Uns altres panets, que aquí es fan molt i que van molt bé per berenar, sopar informal,aperitius...

Ingredients:

250ml de llet
70 grs de sucre
50 grs d'oli
1 ou + 1 ou per pintar els panets
un pessic de sal
50 grs de llevat de forner
550 grs de farina
Sobrassada

Jo ho vaig fer amb la thermomix, però com sempre també es poden fer a mà.

Hem de posar la llet, l'oli, el sucre, la sal i l'ou 1 minut a 37º i vel.2. Quan es pari afegim el llevat i posem 15 seg. a ve.l4 per barrejar-ho bé.
Després afegim la farina de cop i barrejem 15 seg. a vel. 6 per després posar 1 minut a vel. espiga.
Deixar reposar fins que pugi el doble.
Escalfem el forn a 180º. Formem els panets i dins posem una anou de sobrassada,deixem tornar a pujar fins el doble del seu volum i els pintem amb l'ou batut.Surten uns 25 panets.
S'han de coure al forn aproximadament 10 minuts a 180º.

Espero que us agradin!

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Després de viatjar a Menorca i tastar-los d'una molt bona cuinera, he de dir que he provat a fer la recepta a casa. És una recepta molt fàcil de fer, no necessites ingredients complicats de trobar i que queda boníssima! La família els està deborant!

Sílvia A. ha dit...

Gràcies Laura!!! l'any que ve més!!!!

Gemma ha dit...

Hola. Estoy preparándolos para el cumple de mi hijo que es la semana que viene y la idea es congelarlos. La pregunta es, los congelo horneados o sin hornear?

Anònim ha dit...

Gemma, los puedes hornear y después los congelas. salu2