diumenge, 24 de gener del 2010

PANQUEQUES D’ANOUS I MEL





I avui una recepta de panqueques o tortitas o crêpes una mica més gruixudes.Són molt fàcils de fer i els nens els hi acostumen a agradar molt, van molt bé per berenar o fins hi tot per sopar farcides de pollastre, salmó...
Aprofitant que per Reis em varen regalar una paella per fer crêpes de la que estic molt contenta, vaig fer aquestes panqueques. A l'estiu quan venen les meves nebodes a passar uns dies ja es tradició fer crêpes de xocolata i ara amb més ganes que les farem!!!

Ingredients:
120 grs de farina
30 grs de mantega
3 culleradetes de llevat en pols
30 grs de sucre
1 ou
2 dl de llet

anous, mel


Barrejar tots els ingredients menys les anous i la mel amb el minipimer i deixar reposar mínim 30 minuts.
A la crêpera posar un cullerot petit i deixar coure per un costat, després donar la volta i coure per l'altre costat.


Barrejar les anous amb la mel i escalfar uns segons al microones perquè quedi uns mica líquid i sigui més fàcil d’escampar a sobre el panqueque.

Espero que us agradin!

4 comentaris:

Alfons ha dit...

Uns panqueques deliciosos, com aquests reis de ca teva ... tindré que començar també la cole de crêps...

Sílvia A. ha dit...

A l'estiu quan ve la família, ja és una tradició fer crepes i aquest nadal quan vaig estar a BCN en una botiga vaig fer el comentari de oh! quina crepera! i per Reis ja la tenia.
Prova-ho a veure si et funciona.!!

Gemma ha dit...

Van bé aquestes paelles especials de fer creps? Jo les faig en una paella normal i no m'acabo de decidir a comprar-ne una d'especial... Al final omplim la cuina amb tantes coses que no s'hi cap! :)
Segur que les teves nebodes disfruten d'allò més, a les meves els encata fer creps :)

Sílvia A. ha dit...

Hola Gemma: a mi m'agraden, jo també les feia amb una paella normal, però amb la crepera com és més baixa dels costats, són més fàcils de girar les crepes.La meva és molt divertida ,amb dibuixos de la marca "poque no te callas", bé jo estic contenta encara que sigui un altre trasto a la cuina,ja,ja,ja