dijous, 18 de febrer de 2010

CAKE D’ESPÀRRECS, TOMÀQUETS I FORMATGES






Ingredients:
3 ous
150 g de farina
1 sobre de llevat
100 ml d’oli
125 ml de llet
100 g de formatge emmental ratllat
100 g de mozzarella
100 g de roquefort
4 tomàquets de ferro
12 espàrrecs verds de pot (millor frescos, però no n’hi havien)
Sal i pebre



Vaig passar per una mica d’oli els espàrrecs i els tomàquets pelats. Deixar refredar.
Després vaig barrejar els ous, la farina,el llevat, l’oli , els formatges, sal i pebre, triturant-ho tot bé amb el minipimer.
Després vaig afegir els espàrrecs amb els tomàquets i ho vaig abocar en un motllo de plum-cake que havia pintat amb oli i empolsimat amb farina de galeta.
Amb el forn calent a 180º coure’l uns 30 minuts.

Espero que us agradin les petites modificacions!!! A casa ens agraden molt el formatges i si són forts encara més.

3 comentaris:

Dolça ha dit...

Veig que hi has afegit roquefort, el gust deu ser una miqueta més intens, per als que els agraden els gustos dominants del formarge.
PTNTS
Dolça

MaryLou ha dit...

M'agrada molt aquesta combinació!
Petonets

Sílvia A. ha dit...

Hola Dolça: el pastís va triumfar. Estava molt bo i com a tots ens agrada el roquefort el vaig canviar perquè tingués un gust fortet.
Gràcies per les idees!!!
Petons.