Com el seu nom indica, aquest bloc es basa en fer receptes senzilles, fàcils, bones de fer...on tothom pugui experimentar a la cuina des dels més petits fins a persones que la cuina no és el seu fort, però que poc a poc van aprenent . Són receptes de casa, dels amics, de llibres, d'altres blocs, de programes... però això si , totes estan provades a casa i aprovades per la gent que m'envolta.
dilluns, 6 de desembre del 2010
GOTETS DE CAMEMBERT I GAMBES
Aquesta recepta la vaig veure en el bloc " Cocina Varoma" que a la vegada la va treure del bloc " Cuina d'Ara", em va semblar molt fàcil de fer i a la vegada una presentació que sorprenia. Jo vaig canviar els llagostins per gambes i vaig posar més formatge.
Apunteu-la pels Nadals!!!
Ingredients
125 ml de llet
125 ml de nata lleugera
1/2 capsa de formatge camembert
Sal i pebre
1 gamba per gotet
Clara d'ou
Kikos triturats
Posem la llet, la nata, el formatge la sal i el pebre en el got de la thermomix i triturem 15 segons en vel. 6.
Després es cou 7 minuts a 80º i vel. 5. Es reparteix aquest líquid en els gotets i reservem.
Netegem el got i triturem els kikos. Batem la clara d'ou i passem les gambes per la clara i després pels kikos i fregim amb oli ben calent.
Una vegada freds els punxem amb un escuradents i els posem de través a sobre el got.
Espero que us agradin!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
8 comentaris:
Gràcies per la idea!, això dels kikos em sembla fantàstic!,una abraçada.
Aquesta l'hauré d'intentar com a aperitiu per les festes de Nadal. La trobo genial!
Una abraçada!
Uns gotets molt apropiats per aquestes festes. :)
Petons!
Gracies Silvia pel teu comentari,
aquets gotets te han quedat de luxe,m'hos vindran molt bè per Nadal.
Molt petonts wuapa¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
T'asseguro que fan festa els teus gots, donen ganes de posar-se ben guapo i tot seguit, menjarte'ls
Feu-los que són molt fàcils i queden molt bé!
Gràcies a tots!
Mmmmmm quina gana que fan , m'agrada la combinació , queda apuntat perque es sencill i bonisim
petons i bon nadal
doncs tenen molt bona pinta, a veure si aquests dies vaig provant algun tastet
Publica un comentari a l'entrada