dilluns, 6 de desembre del 2010

GOTETS DE CAMEMBERT I GAMBES



Aquesta recepta la vaig veure en el bloc " Cocina Varoma" que a la vegada la va treure del bloc " Cuina d'Ara", em va semblar molt fàcil de fer i a la vegada una presentació que sorprenia. Jo vaig canviar els llagostins per gambes i vaig posar més formatge.
Apunteu-la pels Nadals!!!

Ingredients
125 ml de llet
125 ml de nata lleugera
1/2 capsa de formatge camembert
Sal i pebre
1 gamba per gotet
Clara d'ou
Kikos triturats



Posem la llet, la nata, el formatge la sal i el pebre en el got de la thermomix i triturem 15 segons en vel. 6.
Després es cou 7 minuts a 80º i vel. 5. Es reparteix aquest líquid en els gotets i reservem.
Netegem el got i triturem els kikos. Batem la clara d'ou i passem les gambes per la clara i després pels kikos i fregim amb oli ben calent.
Una vegada freds els punxem amb un escuradents i els posem de través a sobre el got.

Espero que us agradin!

8 comentaris:

mercè ha dit...

Gràcies per la idea!, això dels kikos em sembla fantàstic!,una abraçada.

Marina ha dit...

Aquesta l'hauré d'intentar com a aperitiu per les festes de Nadal. La trobo genial!
Una abraçada!

Mercè ha dit...

Uns gotets molt apropiats per aquestes festes. :)
Petons!

Ague ha dit...

Gracies Silvia pel teu comentari,
aquets gotets te han quedat de luxe,m'hos vindran molt bè per Nadal.
Molt petonts wuapa¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

La cuina vermella ha dit...

T'asseguro que fan festa els teus gots, donen ganes de posar-se ben guapo i tot seguit, menjarte'ls

Sílvia A. ha dit...

Feu-los que són molt fàcils i queden molt bé!
Gràcies a tots!

Per anar fent gana ha dit...

Mmmmmm quina gana que fan , m'agrada la combinació , queda apuntat perque es sencill i bonisim
petons i bon nadal

fades ha dit...

doncs tenen molt bona pinta, a veure si aquests dies vaig provant algun tastet