dijous, 23 de desembre de 2010

PASTÍS DE XOCOLATA I FORMATGE


Buscant pastissos per poder deixar fets pel dia de Nit vella vaig veure aquest d’El Cullerot Festuc i amb va semblar tant fàcil i bo de fer que la mateixa nit el presentava als amics per aconseguir l’aprovació per fer-lo per Cap d’any.
Vaig canviar el pa de pessic per melindros i així no tenia que encendre ni el forn i amb un no res el vaig tenir fet.
Els hi va agradar i ja en tinc un en el congelador que esperarà una setmaneta per poder-lo provar.
Les fotos no fan justicia!
Gràcies Cullerot Festuc!!!!!!!
Us passo la recepta igual que l’original, l’únic canvi és el pa de pessic per melindros.

PASTÍS DE XOCOLATA I FORMATGE


Ingredients:
Melindros per folrar el motlle
250 g de xocolata negra de cobertura
500 ml de nata per montar
100 ml de llet
300 g de formatge philadelphia
75 g de sucre
10 ml de cointreau, brandy…
2 sobres de cuajada Royal

1.Reservar una mica de llet per desfer els sobres de cuallada.
2.Posar a bullir la nata, la resta de la llet i el sucre.
3.Afegir la xocolata a trossos fins que es desfaci i el formatge.
4.Afegir el cointreau i la cuallada dissolta amb la llet.
5.Deixar bullir uns 3 minuts. Retirar del foc.
6.Posar la base en un motlle desmotllable. Abocar la preparació anterior i deixar refredar. Guardar a la nevera.

Per fer la crema amb la Thermomix: triturar la xocolata a v. 5-7-9. Afegir la resta d'ingredients i programar: 15' - T.100 - V. 4.

Espero que us agradi!!!

6 comentaris:

Visc a la Cuina ha dit...

Jo també el vaig veure i encara no l'he pogut fer! A veure si un dia d'aquests m'hi poso, t'ha quedat molt bonic!

Gemma ha dit...

Ha de ser boníssim!
Bon Nadal i feliç 2011!

La cuina vermella ha dit...

Molt bon Nadal estimada amiga! Aquesta recepta és boníssima! gràcies.

La cuina de l'Eri ha dit...

Un pastís fantàstic. I molt bona idea el canvi pels melindros! Tens un bloc que m'agrada molt, així que t'aniré seguint d'aprop. Bona Any 2011!
Eri

MªJose-Dit i Fet ha dit...

Deliciosa combinació de sabors...un petonet i bon any!!!

RUBEN ha dit...

Ohhh! quin goig! Queda apuntat!
Una abraçada