divendres, 18 de març del 2011

QUICHE DE CARXOFES, PORROS I CARBASSÓ


Aquesta recepta va sorgir arrel d’un viatge a Palma en que vàrem anar a dinar a un restaurant vegetarià on totes les receptes són boníssimes i mai saps quina triar. Un dels plats era una quiche de carxofes que com sempre no em va decebre i quan vaig tornar a casa vaig anar a l’hort a collir les carxofes i a les gallines a per els ous i em vaig posar a la feina! Va quedar molt bona i tots qui la van provar la van alabar.


Ingredients:
1 base de massa brisa
3 carxofes
1 porro
½ carbassó
2 ous
375 ml de llet calenta
Formatge ratllat
Sal , pebre i nou moscada



Netegem les carxofes i les tallem a làmines fines i les sofregim amb molt poc oli.
Netegem el porro i el tallem en juliana i l’afegim a la paella de les carxofes i acabem de sofregir tot junt.
Netegem el carbassó i el tallem a rodanxes fines i l’ofeguem en una altra paella.
Una vegada tenim les verdures sofregides les reservem.
Batem els ous una mica i els barregem amb la llet calenta, posem sal, pebre, nou moscada i el formatge .
Preparem la base en un motllo rodó desemmotllable, fem una capa de carbassó i a sobre les carxofes i el porro tirem per sobre la barreja de llet i ous i es cou a 180º en el forn calent uns 25 minuts.


Espero que us agradi!

3 comentaris:

La cuina de l'Eri ha dit...

Què bona ha d'estar.. i més si acabes de collir les carxofes i els ous! amb aquests ingredients ha de ser exquisida. Petons

Anònim ha dit...

Una combinació de verdures genials! M'encanten les quiches!!
Petons
Sandra

QUIMA ha dit...

Cada vegade m'agraden més les quiches i amb aquesta combinació de verdures ha de ser bonissima i no parles si a sobre tens el privilegi de ser acabades de collir.
Petons