La recepta que us presento és molt senzilla de fer però heu d'entendre que el meu petit ajudant volia estar tota l'estona amb la seva mare per això vaig escollir fer aquest PUDING ja que ell podia ajudar-me en tot moment.
PUDING D’AVELLANES
Ingredients:
1 l. de llet
200 g de pa del dia d’abans
6 ous
Canyella
80-100 g de sucre
50 g d’avellanes triturades
Caramel
Feu bullir la llet amb la canyella per aromatitzar-la i la deixeu refredar.
Una vegada freda (penseu a retirar la canyella), afegim el pa, els ous , el sucre i les avellanes i ho triturem tot junt.
Preparem un motlle de plum-cake amb el caramel i aboquem la barreja anterior.
Posem una safata fonda en el forn amb aigua i coeu-lo al bany maria a 180º entre 30-40 minuts.
Una vegada fred desemmotlleu-lo i empolsimeu-lo amb canyella en pols.
Espero que us agradi!
Amb aquesta recepta reinicio la meva activitat en el bloc!
5 comentaris:
Doncs molt benvinguda!! I amb quina entrada més bona has reiniciat l'activitat eh? Aquest puding amb les avellanes ha d'estar simplement deliciós!! Molts petonets
A veure si ja pots anar més tranquila que et trobavem a faltar!!
Aquest puding deu ser boníssim! jom'ho apunto.
Petonets
Aquest puding ha de ser boníssim amb el toc d'avellanes!
Benvinguda de nous i molta sort en els projectes!
Petonets
Sandra
Qué bien que ya estás de vuelta! Ahora hay que ir probando todas las recetas.
Euge.
Ara també poses les receptes al facebook?. be axis no hay de mirar el blog
Publica un comentari a l'entrada