Com el seu nom indica, aquest bloc es basa en fer receptes senzilles, fàcils, bones de fer...on tothom pugui experimentar a la cuina des dels més petits fins a persones que la cuina no és el seu fort, però que poc a poc van aprenent . Són receptes de casa, dels amics, de llibres, d'altres blocs, de programes... però això si , totes estan provades a casa i aprovades per la gent que m'envolta.
dissabte, 25 de juny del 2011
QUICHE DE CARBASSONS
Les quiche són de les receptes que més m’agraden fer, es poden omplir de casi qualsevol cosa i per dur a casa dels amics sempre és una bona solució.
Aquesta quiche que avui us presento la vaig fer amb carbassons de casa ja que ara toca donar sortida a aquesta verdura i entre crema de carbassó, carbassons plens, arrebossats... he de pensar que fer perquè no es facin malbé.
QUICHE DE CARBASSÓ
Ingredients:
1 base de pasta brisa
3 carbassons
1 ceba
75 g de roquefort
3 ous
375 ml de llet
formatge emmental
sal, pebre, nou moscada
Per fer aquesta quiche, primer tallarem la ceba a làmines i els carbassons nets i pelats també a rodanxes (jo no els pelo ja que són del meu hort i se que no tenen productes químics) i els posarem en una paella amb poc oli per estofar-los.
Mentre es refreda el farcit, preparem la massa que pot ser comprada o feta a casa. Es posa la base en un motlle rodó de 24 cm. amb paper de forn.
Posem el farcit a sobre i escampem el formatge roquefort. En un bol barregem els ous, la llet, el formatge emmental, la sal, el pebre i la nou moscada i ho aboquem per damunt del farcit.
Preescalfem el forn a 210ºC i enfornem uns 45 minuts. Comprovar que estigui cuita amb un escuradents.
Espero que us agradi!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
3 comentaris:
Fa dies que dic que el carbassó no falla mai a casa, sempre en tinc: truita, bunyols, sofregits, farcits, arrebossats... Una quiche:10, i de carbassó:10, total: EXCEL.LENT!
Un bon tall per el sopar d'avui .. i llestos!! un aspecte magnicfic...
Un abraçada
Uf!! m'ha donat per fer quiche i les faig de qualsevol cosa. Són tan bones!
Gràcies!
Publica un comentari a l'entrada