I avui la coca de sempre però amb dues petites
variacions, la poma i la canyella. A casa la coca de iogurt els hi agrada molt
però a la vegada acostumo a fer petits canvis perquè no sigui sempre igual, des
d’afegir xocolata, nous, panses, poma, coco...i la veritat no se amb quina
quedar-me!
COCA AMB POMA I CANYELLA
Ingredients
1 iogurt natural
3 ous
1 mida de iogurt d'oli
2 mides de sucre
3 mides de farina
1 sobre de llevat Royal
Un polsim de canyella
1 poma
Barrejar tots els ingredients amb el minipimer
menys la poma que la tallarem a trossets i l’afegirem una vegada tot estigui
ben barrejat (podem reservar unes
tallades de poma per decorar) i posar en un motlle de plum-cake per enfornar a
170º durant uns 35-45 minuts.
Bona de fer, no?
Espero que us agradi!
4 comentaris:
A casa també fem coques de iogurt sovint per esmorzar, i avui que n'he de fer una em sembla que la faré de poma i canyella! Una combinació infalible i deliciosa!
PEtonets
Sandra
Que bona la coca de poma... és sens dubte la meva coca preferida. Hem d'aprofitar ara que n'és temporada!
;) Petó
Hola guapa tu
m ´encanta amb poma i canyella, hummm
mil petonets Susanna
Hola a tots: amb petites variacions tenim coques diferents!!!
Publica un comentari a l'entrada